Even geen geld? Geen stress
Rond nu je bestelling af met een van de Afterpay opties!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk sluit om 17:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Een warme trui bedrukken met jouw eigen ontwerp

21-10-2024
by Dominique Meijer

Je wilt het natuurlijk lekker warm hebben nu we weer richting de winter gaan. Met Tshirtdeal kan dat! Laat een trui bedrukken met jouw eigen ontwerp en loop er niet alleen warm, maar ook stijlvol bij. Personaliseer je trui met tekst, logo of een afbeelding. In de blog van deze week zullen wij jou vertellen over alle mogelijkheden die er zijn om een uniseks, dames of kinder trui te laten bedrukken.

Zelf een uniseks trui ontwerpen met tekst, logo of een afbeelding

Bij Tshirtdeal kan je helemaal zelf een uniseks trui ontwerpen met tekst, logo of een afbeelding. Je kan nu tijdens onze herfstdeals zelfs al een trui bedrukken met één regel tekst of borstlogo voor maar €16,-. Mocht je nu naast deze regel tekst of borstlogo ook graag een groot logo willen laten bedrukken op bijvoorbeeld de achterkant van de sweater, dan kost dit tijdelijk maar €5,- in plaats van €8,-. Laat een trui bedrukken met een klein bedrijfslogo op de borst en een groot bedrijfslogo op de achterkant van de trui. Perfect voor op de werkvloer of voor als je buiten aan het werk moet. Het ziet er niet alleen erg professioneel uit, maar zorgt ook voor dat extra beetje reclame. Wil je nu één regel tekst laten bedrukken en een klein bedrijfslogo op de borst? Ook hier hebben we korting op. De eerste regel tekst is gratis en een klein borstlogo kost maar €2,50,-. Al met al dus een hele mooie prijs-kwaliteit verhouding voor de trui tijdens onze herfstdeals! Onze uniseks truien zijn gemaakt van 50% katoen en 50% polyester. Daarnaast heeft de sweater een gewicht van 270 g/m² en is wasbaar bij 30 graden. Wij bieden de uniseks truien aan in diverse kleuren en maten van S t/m 5XL. Tijdens de herfstdeals pak je dus heel veel voordeel! 

Trui bedrukken

Dames sweater bedrukken

Naast de uniseks sweater hebben we ook een dames sweater op onze website. Deze B&C dames sweater kost €17,- inclusief één regel tekst of borstlogo. De dames trui is verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren en in de maten XS t/m 5XL, voor ieder wat wils dus! Je kan de trui helemaal zelf ontwerpen in de online productdesigner. Laat bijvoorbeeld de dames trui met tekst bedrukken, zoals een bedrijfsnaam of laat een dames trui bedrukken met logo voor op de werkvloer. Je kan de trui ook laten bedrukken voor thuis, om er lekker warm bij te zitten. De dames sweater is wasbaar tot 30 graden en heeft een gewicht van 280 g/m².

Goedkoop Kinder trui bedrukken

Laat nu ook goedkoop een kinder trui bedrukken met één regel tekst of borstlogo voor maar €16,-. Net als de uniseks sweater is ook onze kinder sweater in de aanbieding tijdens de herfstdeals! Laat naast een klein logo ook een groot logo bedrukken voor maar €5,-. De kinder sweater is beschikbaar in allerlei verschillende kleuren en in de maten Youth XS t/m Youth XL. Net als de uniseks trui kan de kinder trui worden gewassen tot 30 graden. Ben je toch liever op zoek naar een ander soort kinder sweater? Ga dan voor het high-end kinder sweatvest. Dit is een lekker warm vest met een volledige ritssluiting en steekzakken. Daarnaast kan je het sweatvest bedrukken met jouw eigen ontwerp, zoals tekst, een logo of een afbeelding voor €35,-. Het sweatvest is verkrijgbaar in de maten 90-100 t/m 150-160 in 8 verschillende kleuren.

Naast onze herfstdeals voor sweaters, hebben we nog veel meer herfstdeals in petto! Bekijk al onze herfstdeals, kies kledingstukken die bij jou passen en ontwerp ze zelf!

Heb je vragen gekregen over onze sweaters of de herfstdeals? Wacht dan niet lang en neem contact op met onze support afdeling via de mail of telefonisch op: 0180-721629.