De levertijd is momenteel 3-5 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Goedkoop shirts bedrukken met de 2+1 gratis summerdeal!

12-07-2024
by Bryan Kruithof

Wij hebben weer een te gekke summerdeal voor jullie klaar staan! Met onze 2+1 gratis deal kan je nu super goedkoop T-shirts laten bedrukken. En één regel tekst of borstlogo bedrukken wij ook nog eens gratis! In deze blog lees je alles over de 2+1 gratis summerdeal voor volwassenen en kids!

2+1 gratis tshirt bedrukt met tekst of logo

Zomer tshirts bedrukken

In de zomer dragen we natuurlijk allemaal T-shirts, maar hoe leuk is het om deze ook te ontwerpen met je eigen tekst, logo of afbeelding. Wil jij tshirts bedrukken met een eigen ontwerp voor bijvoorbeeld een zomerkamp of je bedrijf? Dan is onze 2+1 gratis T-shirt bedrukt met tekst of logo wat je zoekt! Wij hebben een 2+1 gratis uniseks T-shirt en een 2+1 gratis kinder T-shirt. Zo is deze leuke actie te verkrijgen voor volwassenen en kids! Het uniseks T-shirt voor volwassenen is te verkrijgen in maar liefst 43 kleuren in de maten XS t/m 3XL. Daarnaast is het voor kids te verkrijgen in de maten 86-94 t/m 142-152 in 23 kleuren. Voor ieder wat wils dus!

Maar hoe werkt de 2+1 gratis deal precies? Als eerst voeg je een ontwerp naar keuze toe op de T-shirts. De eerste regel tekst of een borstlogo bedrukken wij gratis! Wil je liever meerdere regels tekst of een groot logo? Dan is dat ook mogelijk tegen een kleine meerprijs. Vervolgens selecteer je de gewenste maten en bestel je het totaal aantal shirts dat je wilt hebben. In de winkelwagen zal je zien dat je ieder 3e shirt van ons gratis krijgt. Zo kan je al 3 shirts bestellen met tekst of logo voor de prijs van €20,-! Uiteraard is het ook mogelijk om een grote oplage te bestellen, want elk 3e shirt blijft gratis. Wanneer je er bijvoorbeeld 6 besteld, krijg je er van ons 2 gratis! Let er wel op dat je altijd de goedkoopste shirts van ons gratis krijgt. Ideaal voor bedrijven en particulieren die goedkoop T-shirts willen bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan je bedrijfslogo of eigen naam als opdruk! Waar wacht je nog op? Start snel met ontwerpen en laat goedkoop shirts bedrukken met de 2+1 gratis summerdeal!


Overige shirts bedrukken

Is dit shirt niet wat je zoekt? Niet getreurd! Bij ons kan je namelijk nog veel meer soorten shirts laten bedrukken met een ontwerp naar keuze. Wat dacht je bijvoorbeeld van een oversized heren tshirt met eigen tekst of logo voor maar €10,-. Daarnaast kan je ook een organic T-shirt bedrukken. Het heren organic T-shirt en dames organic T-shirt zijn gemaakt van biologisch katoen en gerecycled polyester. Wil jij een shirt bedrukken maar wel een millieubewuste keuze maken? Ga dan voor de organic shirts! Vergeet ook zeker niet het gehele assortiment aan Tshirt bedrukken te bekijken, want wij hebben een heel ruim aanbod!