Even geen geld? Geen stress
Rond nu je bestelling af met een van de Afterpay opties!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Laat een softshell jas bedrukken met tekst of logo!

07-10-2024
by Dominique Meijer

Nu we weer richting het einde van het jaar gaan wordt het ook een stuk regenachtiger en kouder buiten. Daarom is het belangrijk dat je goed warm en droog blijft terwijl je op pad gaat. Hiervoor hebben we bij Tshirtdeal de ideale jas, namelijk de softshell jas! De softshell jas heeft verschillende voordelige eigenschappen voor het Nederlandse herfstweer. Zo is de jas waterafstotend en winddicht. Daarnaast is de jas ook ademend, waardoor eventuele warme lucht en vocht van binnenuit kunnen ontsnappen. In de blog van deze week kom je alles te weten over onze softshell jas voor mannen, vrouwen en kinderen.

Softshell jas bedrukken voor heren

Je kan al een heren softshell jas bedrukken inclusief één regel tekst of borstlogo voor maar €25,-. Normaal gezien betaal je voor het laten bedrukken van een groot logo €8,-, maar tijdens onze herfstdeals kost dit tijdelijk maar €5,-! Je kan de jas bijvoorbeeld laten bedrukken met een bedrijfslogo, bedrijfsnaam of ander ontwerp. De jas is aan de binnenkant gemaakt van microvezel en is extra warm. Ook heeft de softshell jas een rit met kin bescherming en alle voorzakken zijn voorzien van een rits. Ideaal als je spullen mee moet nemen, waarvan je ook wilt dat ze droog blijven. Onze heren softshell jassen zijn beschikbaar in de maten S t/m 4XL en in een aantal verschillende kleuren.

Softshell jas bedrukken

Softshell jas met logo voor Dames

Bij Tshirtdeal is het ook mogelijk om een dames softshell jas met logo te laten bedrukken. De jas is ideaal om te laten bedrukken met een bedrijfslogo als bedrijfsjas, maar ook voor particulieren die er een korte tekst, logo of afbeelding op willen laten bedrukken. Een dames softshell jas bedrukken met een borstlogo of één regel tekst kost maar €25,-. Je kan nu tijdelijk naast een klein borstlogo ook een groot logo laten bedrukken voor maar €5,-! Met onze herfstdeals profiteer je namelijk van hoge kortingen op het laten bedrukken van bepaalde kledingstukken, waaronder de softshell jas! Ons assortiment aan dames softshell jassen gaat vanaf XS t/m 2XL in 10 hippe kleuren. Daarnaast kan de jas gewassen worden op 60 graden en is het gemaakt van 100% polyester. De jas is goed bestand tegen het herfstweer en zit ook nog eens comfortbal. Wacht niet en laat een softshell jas bedrukken met jouw eigen ontwerp!

Kinder Softshell jas laten bedrukken

Naast onze heren en dames softshell jassen, is de jas ook beschikbaar voor kinderen. Je kan dus matchend met het hele gezin lekker op stap gaan. Doordat de jas winddicht en waterafstotend is, kan je deze lekker aan tijdens het koude, natte herfstweer. De jas is dus ook ideaal voor kinderen die veel buiten spelen. Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om de softshell jas te laten bedrukken bij Tshirtdeal. Laat de jas bedrukken met een naam, tekst, logo, wat je maar wilt! Laat bijvoorbeeld de naam van je kind op de jas bedrukken, zodat je altijd weet welke jas van hem of haar is. De kinder softshell jassen zijn beschikbaar in 6 stoere kleuren in de maten XS (3 – 4 jaar) tot 2XL (13 – 14 jaar). Op onze website kan je gemakkelijk zelf de jas ontwerpen en bestellen.

Kom je er niet uit tijdens het bestellen van onze softshell jassen of andere producten? Neem dan gelijk contact met ons op, zodat wij je kunnen helpen bij het doorlopen van het ontwerp- of bestelproces. Je kan ons bereiken via de e-mail of telefonisch op 0180-721629.