Even geen geld? Geen stress
Rond nu je bestelling af met een van de Afterpay opties!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Laat een sportshirt bedrukken bij Tshirtdeal!

15-08-2024
by Bryan Kruithof

Wil jij de vakantie kilo's er af sporten in stijl? Of ben je op zoek naar sportkleding voor het nieuwe sportseizoen dat er aan zit te komen? Bij Tshirtdeal verkopen wij sportkleding dames en sportkleding heren dat allemaal bedrukt kan worden met een afbeelding, logo of tekst naar keuze. Onze sportshirts en andere sportkleding liggen klaar om jou te helpen naar een betere fitheid en fysiek. Naast sportkleding voor heren en dames hebben wij ook kinder sportkleding dat bedrukt kan worden, voor bijvoorbeeld het nieuwe voetbal seizoen dat steeds dichterbij komt. In deze blog lees je alles over sportkleding bedrukken!

Heren sportkleding bedrukken

Bij Tshirtdeal verkopen wij verschillende soorten heren sportkleding die je allemaal kan laten bedrukken. Zo kun je bij ons een heren sportshirt bedrukken met een klein logo of één regel tekst voor maar €9,95,-. Onze sportshirts zijn van 100% polyester en stretch materiaal om soepel te kunnen bewegen tijdens het sporten. Daarnaast zijn ze te verkrijgen in verschillende kleuren in de maten XS t/m 4XL! Naast heren sportshirts hebben wij ook heren sport polo’s voor €12.50,- met bedrukking. Bij ons kan je naast sportshirts bedrukken ook andere sportkleding bedrukken, zoals bedrukte shorts, trainingsbroeken bedrukt, joggingsbroeken bedrukken en joggingspakken bedrukken. Voor ieder wat wils!

Sportshirts bedrukken

Dames sportkleding bedrukken

Naast ons assortiment aan heren sportkleding, hebben wij ook een breed assortiment aan dames sportkleding. Ga uniek, stijlvol en comfortabel sporten met onze bedrukte dames sportshirts voor maar €9.95 inclusief één regel tekst of logo bedrukt en een dames sportlegging voor €17,- inclusief bedrukking. Zo ben je weer helemaal klaar om aan de slag te gaan in de gym of op het sportveld. Verder hebben wij ook bedrukte dames Terry shorts en kun je dames joggingsbroeken bedrukken. In ons assortiment verkopen wij ook Bedrukte joggingspakken en kun je trainingspakken bedrukken die uniseks zijn dus ook ideaal voor dames. 

Kinder sportkleding bedrukken

Wil je graag een kinder joggingpak zonder rits bedrukken met een bijpassende kinder joggingbroek bedrukken? Om ons assortiment af te maken verkopen wij ook kinder sportkleding, zodat jij samen met je kind helemaal ready bent om te gaan sporten. Ons kinder sportshirts zijn ideaal voor jouw kind om lekker te bewegen op het voetbalveld, hockeyveld of een andere sport. Een kinder sportshirt bedrukken kost €9,95,- inclusief bedrukking van één regel tekst of een klein logo. Toch op zoek naar iets warmers voor na het sporten of gewoon kleding om in te relaxen? Je kan al een kinder hoodie bedrukken voor maar €21,-.

Andere sportspullen bedrukken

Als je gaat sporten moet je ook je spullen kunnen meenemen. Daarom kun je bij Tshirtdeal een sporttas bedrukken voor €19,-. Toch liever een tas zonder bedrukking? Dat is natuurlijk ook mogelijk! Deze tas komt met een verwijderbare verstelbare riem en draaghengsels van singelband. Iets tegen het zweten? Laat een zweetband bedrukken voor maar €4,50,- met je eigen tekst, logo of afbeelding in alle mogelijke kleuren!

Wil je meer weten over ons complete assortiment of ben je simpelweg benieuwd geworden? Bekijk dan onze website voor meer informatie of producten. Heb je vragen gekregen? Je kunt ons telefonisch bereiken op: 0180-721629 of via de mail.