De levertijd is momenteel 3-5 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Laat jouw eigen ontworpen handdoek bedrukken of borduren bij Tshirtdeal!

01-07-2024
by Dominique Meijer

De zomer is aangebroken en dat betekend dat het tijd is om lekker op vakantie te gaan. Als je op vakantie gaat heb je het één en ander nodig, zonnebrandcrème, zwemkleding en noem maar op. En om niet te vergeten natuurlijk een handdoek voor als je naar het strand of zwembad gaat. In deze blog vertel ik je hoe jij jouw eigen ontworpen handdoek laat bedrukken of borduren bij tshirtdeal!

Handdoek bedrukken

Bij tshirtdeal kan je jouw eigen ontworpen handdoek laten bedrukken. Wij bieden verschillende soorten handdoeken aan. Zo kan je een normale handdoek laten bedrukken voor €12,- incl. bedrukking, maar ook bijvoorbeeld een handdoek met foto of een handdoek met logo bedrukken bij ons! Ook is het mogelijke om grappige handdoeken met foto te bedrukken bij tshirtdeal. Voor de grappige handdoeken hebben we bijvoorbeeld de handdoek afgetraind lichaam met gezicht voor maar €16,50! Super leuk om aan iemand cadeau te doen, zo heb je een grappige gepersonaliseerde handdoek voor op het strand, een leuke badhanddoek bedrukken met eigen hoofd vanaf €16,50, het kan allemaal. Of wat dacht je van een bordspel handdoek? Zo verveel je je nooit op het strand of aan het zwembad. Deze laat je al bedrukken voor maar 13,50! Super veel keus in het assortiment. Bestel snel jouw gepersonaliseerde handdoek voor de zomer!

 Eigen handdoek bedrukken of borduren

Handdoek borduren

Naast dat wij handdoeken bedrukken, borduren wij ook handdoeken! Bij Tshirtdeal scoor je al jouw geborduurde handdoek voor €19,-. De handdoeken zijn 50 x 100 cm en zijn te koop in allerlei verschillende kleuren. Doordat wij een ruim assortiment aan kleuren hebben kan je de handdoek dus zo persoonlijk maken naar eigen wens! Wil je een chique handdoek? Dan kan je de handdoek borduren met bijvoorbeeld jouw naam in de gewenste lettertype. Ook dit is een super leuke cadeautip! Naast dat wij handdoeken borduren met naam, doen wij ook handdoeken borduren met logo en handdoeken borduren met bedrijfslogo! Wat ook super leuk is, is dat wij ook baby badcapes borduren met naam. Een super leuk kraamcadeau. Een baby badcape bestel je incl. borduring al voor 15,-! De afmeting is 75 x 75 cm en is beschikbaar in een aantal kleurtjes. Bestel nu jouw geborduurde handdoek of baby badcape en shine deze zomer met jouw gepersonaliseerde item!

Beach musthaves

Hoe leuk is het als je het strand op loopt met jouw eigen ontworpen items? Ik vertelde net al dat we een ruim assortiment hebben in handdoeken, maar wij hebben daarnaast nog veel meer items die jij kan personaliseren! Wat dacht je van een zonnebril bedrukken met tekst of logo, deze scoor je al vanaf €9,95! Een paar badslippers ontwerpen en bedrukken is ook mogelijk en zijn beschikbaar in maar liefst 7 kleuren! Goedkoop badslippers bedrukken doe je bij ons vanaf €14,-. Of een leuke tote bag waar je al je zwemspullen in kan meenemen. Een tote bag inclusief tekst bedrukt haal je vanaf €8,-! De tote bags zijn beschikbaar in 49 kleuren, genoeg keus dus! Stel jouw gepersonaliseerde kleding must haves voor de zomer samen en shine deze zomer.

Opmerkingen

Geen berichten gevonden

Verstuur bericht
Ik ga ermee akkoord dat mijn persoonlijke gegevens als volgt worden verwerkt.