Even geen geld? Geen stress
Rond nu je bestelling af met een van de Afterpay opties!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Polo bedrukken met logo, afbeelding of tekst!

16-09-2024
by Bryan Kruithof

Wil je goed voor de dag komen op je werk, verjaardag of bij je schoonouders? Bij Tshirtdeal kan je een polo laten bedrukken of borduren met een eigen ontwerp! Met het zomerse weer van deze week is het de ideale oplossing om net iets netter op je werk aan te komen dan een T-shirt. 

Polo laten bedrukken

Bij Tshirtdeal zijn er oneindige mogelijkheden als het gaat om het laten bedrukken van een polo. Laat een heren polo bedrukken of dames polo bedrukken inclusief tekst of logo voor maar €11,-. Onze polo’s zijn van 100% katoen, hebben een afgewerkte knoopsluiting en zijn een regular fit. Een eerste regel tekst of een klein logo zijn inbegrepen bij de prijs, alles wat je meer wilt laten bedrukken op de polo kost het een meerprijs. Je kan een heren polo bedrukken of dames polo bedrukken in verschillende kleuren en maten van S t/m 4XL. Gebruik een gepersonaliseerde polo als bedrijfskleding of tijdens een feestje of festival. Ben je op zoek naar een polo met logo voor je bedrijf? in ons assortiment vind je ook werkpolo heren of werkpolo dames voor €23,- inclusief de bedrukking van één regel tekst of een klein logo. Bestel nu gemakkelijk en snel een polo bedrukt met jouw eigen ontwerp bij Tshirtdeal!

Polo bedrukken met logo

Goedkoop polo borduren

Naast een polo bedrukken kan je ook een polo borduren bij Tshirtdeal! De polo’s die kunnen worden geborduurd zijn van 100% katoen en een regular fit. Het is alleen mogelijk om tekst te laten borduren op de polo, waarbij de eerste regel tekst gratis is. Als je een tweede regel wilt laten bedrukken kost dit €4,-. Mocht je toch liever een logo of afbeelding op een polo wilt laten zetten, kan dit wel met bedrukken. Bij Tshirtdeal kun je zowel een heren polo borduren of dames polo borduren voor maar €14,- met gratis borduren. Bij het bestellen van een polo heb je toegang tot allerlei verschillende kleuren en maten van XS t/m 4XL. Ben je toch op zoek naar een gerecyclede polo? Bestel dan een organic heren polo bedrukt of organic dames polo bedrukt met jouw eigen ontwerp voor €14,- Wij hebben dus voor ieder wat wils! Laat een polo borduren met tekst, zoals je bedrijfsnaam, vriendengroep of andere grappige tekst. Wil je toch graag een polo laten borduren met een logo van je bedrijf of voor een andere gelegenheid? Stuur ons een mail op verkoop@tshirtdeal.nl, zodat wij kunnen kijken de mogelijkheden.

Polo borduren

Kinder polo bedrukken

Bij Tshirtdeal verkopen we ook kinder polo’s die bedrukt kunnen worden. Deze kinder polo’s zijn van 100% polyester en kunnen worden bedrukt met een eerste regel tekst of klein logo voor €4,-. Wil je meer laten bedrukken? Voor elke extra bedrukking betaal je een meerprijs. Laat dus al een kinder polo bedrukken met één regel tekst of klein logo voor maar €12,-. De kinder polo’s zijn beschikbaar in de maten Youth XS t/m Youth XL en kunnen al worden besteld vanaf 1 stuk. Alle polo’s kunnen gemakkelijk worden ontworpen in onze online product designer.

Kom je er tijdens het ontwerpen van je polo niet uit of heb je andere vragen gekregen? Neem gerust contact met onze support afdeling op! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0180-721629, of stuur een mailtje.